Hoe wij werken

Op deze pagina leest u hoe Corten In De Tuin is ontstaan, en hoe wij te werk gaan om u van een maatwerk cortenstaal product te voorzien.

Cortenindetuin is ontstaan vanuit Miedema Metaal, een allround metaalbewerkingsbedrijf. Omdat er steeds meer aanvragen van cortenstalen plantenbakken en cortenstalen borderranden binnen kwamen, is het idee ontstaan om deze expertise los te koppelen van Miedema Metaal. Dat is het begin van Cortenindetuin.nl. Een jonge, nieuwe website maar wel met de jarenlange expertise in de metaalbewerking.

Cortenstaal vergt geen onderhoud en gaat voor altijd mee. Voor de roestige kleur hoeft u niets te doen. De vorming van de esthetische roest laag duurt 2 tot 3 weken in de buitenlucht, maar zal het staal niet aantasten. Daarnaast is de dikte van het plaatmateriaal (3mm) voldoende zodat het cortenstaal uiteindelijk niet volledig doorroest.

Cortenindetuin levert vooral grote, maatwerk projecten aan hoveniers. Denk hierbij aan plantenbakken en borderranden. Maar ook voor particulieren is Corenindetuin de partij. Ook kunnen we het ontwerp voor u uit handen nemen door middel van onze tekenprogramma’s.

Onze plantenbakken hebben een uniek ontwerp waardoor water tijdelijk wordt opgeslagen in de plantenbakken. Er zitten ook gaten in de onderkant van de plantenbak, waardoor overtollig water afgevoerd kan worden en plantenwortels niet gaan rotten. Daarnaast is de dikte van het plaatmateriaal voldoende zodat het Cortenstaal uiteindelijk niet volledig doorroest.

Cortenindetuin.nl levert de plantenbakken gelast op locatie af. Zo hoeft u zelf niet meer aan de slag met het in elkaar zetten. Borderranden kunnen aan elkaar gelast worden op locatie, afhankelijk van de afstand.

Chat openen
💬 In contact komen?
Welkom bij Corten In De Tuin (onderdeel van Miedema Metaal) 👋, hoe kunnen wij u helpen of waar wenst u meer informatie over te ontvangen?